Szerviz és rendszergazdai szolgáltatás

Nagy tapasztalattal rendelkező, de fiatal szakképzett csapatunk vállalja számítógépek, notebookok, nyomtatók és perifériák, pénztárgépek szakszerű javítását, karbantartását, eseti és átalánydíjas formában, valamint rendszergazdai teendők ellátását, számítógép hálózatok üzemeltetését.

Sok szerviz hamarabb javasol cserét, mint kellene például a régi mátrixnyomtatók javítását már nem vállalja, mondván, nem éri meg javítani, vegyenek újat. Véleményünk szerint, amit meg lehet javítani azt, javítsuk is meg, és gazdáját lehet, még évekig tudja szolgálni, elég elektronikai hulladék szennyezi így is a környezetünket.

Eseti szerviz esetén igény szerint a hibás számítógépért a helyszínre megyünk, ha lehet, ott hárítjuk el a hibát. Amennyiben nem lehetséges, a szervizben végezzük el a javítást.

Átalánydíjas megállapodás esetén szerződött partnereink előnyt élveznek, hibabejelentés esetén a lehető leghamarabb elkezdjük a javítását, szükség esetén akár cseregépet biztosítunk a folyamatos munkavégzés érdekében. A fenti megállapodás esetén az átalánydíj minden esetben tartalmazza a folyamatos ügyeletet, negyedéves teljes körű karbantartást, javítások esetén a munkadíjat, valamint Debrecen területén a kiszállási díjat.

Legyen Ön magánember vagy vállalkozó, cégtulajdonos vagy rendszergazda, számítógép javítással forduljon hozzánk bizalommal!

Áraink:

  • Szerviz munkadíj: 4500,- Ft/óra +ÁFA
  • Debrecen területén a kiszállás díjtalan
  • Vidékre kiszállási díj: 90,- Ft/km +ÁFA
CD felújítás
CD felújítás
Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás
Szerviz
Szervíz és rendszergazdai szolgáltatások
Kellékanyagok
Eredeti gyári és kiváló minőségű utángyártott kellékanyagok