CD, DVD polírozás, karcmentesítés

Sérült, karcos és ezért le nem játszható mindenfajta DVD és CD lemez javítását, polírozását vállaljuk több ezer eurós japán géppel.

CD vagy DVD lemez minden háztartásban és irodában található. Természetes elhasználódásból vagy szakszerűtlen használatból eredően a korongok alján számtalan esetben karcok keletkeznek, melyek miatt a lemez használhatatlanná válik. A gyerekes családok többsége is ismeri a karcokat, hiszen a gyerekek előszeretettel pakolgatják legkedveltebb meséiket, és persze ők még nem tudnak rá vigyázni. De rég elveszett céges dokumentumokat is sokszor őriznek karcos lemezeink. Ha úgy gondolta, hogy ezek végleg tönkrementek, jó hírrel szolgálhatunk, még lehet rajta segíteni, egy új DVD film árának töredékéért!

A legtöbb esetben a CD vagy DVD lemezt azért nem játssza le lejátszónk, mert az alsó réteg megsérült, karcossá vált ezért a lézerfény útja az adatrétegig megtörik. Ekkor segíthet a lemez polírozása.

A CD és DVD karcmentesítés azért lehetséges, mert a legrégibb CD lemezek és a legújabb DVD lemezek is hasonló rétegekből épülnek fel. Az értékes adatréteget egy vékony polikarbonát réteg védi. Ezt a vékony réteget lehet speciális eszközökkel polírozni egy bizonyos mértékig. Ha a karcolás olyan mély, hogy az adatréteget is érinti, a lemez már javíthatatlan. Átlagos karcok esetén egy lemez többször is javítható, gyakorlatilag addig, amíg a polikarbonát réteg olyan vékonnyá nem válik, hogy a lézerfej nem tudja az adatokat leolvasni.

Egy processzor vezérelt csúcstechnikás gép minden polírozással egy vékony réteget vesz le a karcokkal együtt. Rendkívül fontos a precizitás, hiszen ha a lemezről a rétegeket nem egyenletesen vesszük le, kiegyensúlyozatlanná válik, ez tönkre teheti a lemezt és a lejátszót is.

A technológiánk egy többfázisú, erősebb és gyengébb fejeket, adalékanyagokat használó rendszer, ennek segítségével a legmélyebb, még adatréteget nem érintő karcokat is maradéktalanul el tudjuk távolítani. CD vagy DVD polírozási folyamat végén a lemez adat felülete teljesen sima, karcmentes, törés nélkül tükröződik, nem marad semmilyen körkörös nyom vagy folt.

Javítás után az esetek legnagyobb részében teljesen eltüntethetőek a karcok, így újra használható a DVD illetve CD korong. A munkát garanciával végezzük, amennyiben nem sikerül lejátszhatóvá tenni a médiát, a javításért nem kell fizetni.

Javítható lemezek: gyári és írható lemezek: Audio CD, Játék CD, Video CD, DVD video, DVD audio, DVD adatlemez, játék DVD, Sony PS1, PS2, PS3 lemez, Microsoft Xbox 360 lemez, stb. Gyakorlatilag bármilyen CD vagy DVD alapú lemez, felhasználástól függetlenül.

Microsoft Xbox 360 lemezek javítása, karcmentesítése.

Referenciáink között találhatóak videotékák, játékbarlangok, cégek, magánemberek.

A lemezek személyesen és postai úton is eljuttathatóak telephelyünkre:

Co-Axial Kft.
4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3/A. Telefon: (52) 536-537

Vállalási határidő a megrendelés beérkezését követő 1-2 munkanap.

Fizetés módja: személyes átadás átvétel esetén készpénzzel, postai megrendelés esetén utánvéttel.

CD/DVD lemez polírozása 1-4 db korong esetén: 990,- Ft/db
CD/DVD lemez polírozása 5 db-tól: 690,- Ft/db
Különösen karcos lemez esetén mennyiségtől függetlenül: 990,- Ft/db
Utánvétes fizetésnél postaköltség:
1190,- Ft / csomag.

 

 

 

CD felújítás
CD felújítás
Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás
Szerviz
Szervíz és rendszergazdai szolgáltatások
Kellékanyagok
Eredeti gyári és kiváló minőségű utángyártott kellékanyagok